Ez a karizmatikus magyar séf éppen Jennifer Lopez ínycsiklandó fogásait készíti el.


Koppány Levente óriási megtiszteltetésként élte meg, hogy felkérést kaptak Jennifer Lopez budapesti koncertjének catering szolgáltatására. Az étlap megtervezésénél kiemelt figyelmet fordítottak az egészségtudatosságra, hogy a vendégek ne csupán ízletes, hanem tápláló ételeket is élvezhessenek.

Jennifer Lopez július 20-án varázslatos koncertet ad Budapesten, az MVM Dome falai között. A rendezvény különlegességét fokozza, hogy a híres énekesnő étkezését a tehetséges és sármos esztergomi séf, Koppány Levente fogja megkomponálni. A menüben friss, ropogós zöldségek és ízletes gyümölcsök kapnak főszerepet, miközben a séf ügyel arra, hogy az ízek harmonikusak legyenek, elkerülve a túlzottan fűszeres fogásokat. Az este így nemcsak a zene, hanem a gasztronómia élményével is gazdagítja a résztvevőket.

"Az első dolgom volt, hogy begyűjtsek minden információt a művésznőről az interneten, ami az étkezésével kapcsolatos. Emellett semmi szokatlan vagy meglepő kérés nem érkezett, hasonló igényekkel találkoztunk, mint amire számítani lehetett egy ilyen világsztár esetében" - magyarázta a sztárséf.

Koppány Levente véleménye szerint a menedzsmentet valóban olyan fogásokkal lehetett meggyőzni a választás során, amelyek éttermének vendégei is gyakran élveznek. E mögött óriási munka és gondos tervezés áll. Különösen hangsúlyozta a Dunai Galóca ételt vajmártással, kaporral és kaviárral, amelynek ízletes kombinációja eddig mindenkit lenyűgözött.

"Teljesen természetes, hogy izgalom tölti el az embert, amikor egy világsztárt kell kiszolgálnia; ez a szakma velejárója, különösen egy ekkora léptékű esemény kapcsán. Ugyanakkor számunkra minden egyes vendég kiemelkedően fontos, függetlenül attól, hogy Michelin-csillagos vacsoráról vagy egy popsztár cateringjéről van szó" - mondta Koppány Levente.

Arra a kérdésre, mennyire lehet még meglepni egy világsztárt az ízek szintjén, Koppány Levente azt mondta, egy ekkora show előtt nem célszerű nagy meglepetéseket okozni. Ilyenkor a jól bevált, megszokott ízek a legjobb választások.

Különösen vonz a halak világa, és külön öröm számomra, hogy Jennifer Lopez is rajong ezért az alapanyagért. Így biztos voltam abban, hogy a menüben egy halas étel is helyet kap.

Koppány Levente pályafutása a Costesben indult, ahol Magyarország első Michelin-csillagos éttermében szerezte meg a tapasztalatait. Ezt követően Londonban és Franciaországban mélyítette el tudását, és vált a fine dining világának mesterséfjévé. 2019-ben elnyerte a Közép-Európa legjobb fiatal séfjének járó elismerést. Jelenleg az esztergomi 42 Restaurant konyháját irányítja, ahol új ízekkel és kreatív fogásokkal kápráztatja el vendégeit.

Related posts