A gasztronómia világa folyamatosan fejlődik és változik, új ízek, technikák és trendek jelennek meg, amelyek mind hozzájárulnak a kulináris élmények gazdagításához. A hvg.hu által bemutatott gasztronómiai tartalmak nemcsak az aktuális étkezési divatokat t


A szív egy különös érzékenységgel bíró alapanyag, míg az agy a legmeglepőbb ízélmények forrása. A here pedig, mondhatni, egy váratlanul kellemes meglepetés az ízek világában.

A legnagyobb jóindulattal sem mondhatnánk, hogy a magyarok különösebben rajonganának a belsőségekből készült ételekért. Pedig számos érv mellettük szól: fantasztikus fehérje- és kollagénforrások, sokféleképpen variálhatók, megfizethetőek, és igazán különleges ízélményeket kínálnak. Szkladányi András, aki nemcsak szakács, hanem konyhamészáros is, arra vállalkozott, hogy szakácskönyvével megváltoztassa a pacal, a vese, a velő és hasonló ételekkel szembeni előítéleteket. Célja, hogy inspiráljon minket, és új szemszögből tekintsünk ezekre az alapanyagokra, ne pedig zsigeri undorral.

Related posts